Tarief  

90 euro standaardtarief per 50-60 minuten [gesprekken in het boshuis of wandelgesprekken in het aangrenzende bos]

50 euro voordeeltarief per 50-60 minuten  [intakegesprek]

Vergoeding coaching

De kosten van een coachtraject hoef je lang niet altijd volledig zelf te betalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Vergoeding coaching door werkgever

Je werkgever heeft er belang bij dat jij goed in je vel zit. Dat geldt zeker voor werkgerelateerde problemen maar soms ook voor dingen die meer privĂ© lijken. Heeft jouw werkgever belang bij het coachtraject dat je wil volgen? Grote kans dat je niets zelf hoeft te betalen. En wees niet bang dat je werkgever dan alles komt te weten over jou want onze coaches hebben een geheimhoudingsplicht. 

Wat zijn de mogelijkheden als je wil dat je werkgever betaalt?

CAO

Kijk als eerste of er in je CAO iets staat over de mogelijkheden van coaching.

Via leidinggevende

Neem vervolgens contact op met je leidinggevende. Is hij bekend met wat er speelt bij jou en vindt hij dat je daar iets mee moet doen, dan heb je een goede kans dat hij het ook wil betalen.

Via HRM

Geeft je leidinggevende niet thuis of vind je het lastig het hem te vragen? Neem dan contact op met de afdeling HRM of Personeelszaken, geef aan wat er speelt, dat je een geschikte coach hebt gevonden en vraag naar de mogelijkheden.

Arbodienst

Heb je contact met een arbodienst over wat er speelt bij jou, vraag dan aan hun wat de mogelijkheden zijn om de coaching vergoed te krijgen.

Betaling het liefst contant of via een tikkie.