TIJD VOOR ONTSPANNING..

Citytripjes zijn echt het ideaal om er echt even tussenuit te gaan en jezelf even op te laden, zonder dat je direct al je vakantiedagen verbruikt. Plak je er een vrijdag en een maandag aan vast dan is het al een echte minivakantie. De beste ingrediënten: korte reistijd, niet te duur en op loopafstand voldoende te doen. Parijs, Londen, Berlijn, Madrid en Praag zijn dan ook uitermate populair voor een stedentrip. 

BOEKENTIP 2022

Samenvatting boek

Lonely Planet - 80 Duurzame reizen beschrijft 80 schitterende reizen door Europa die je kunt maken met de trein, op de fiets of in een kajak. Compleet met kaarten en alle informatie.

Beleef Europa zonder één keer in het vliegtuig te stappen met Lonely Planet - 80 Duurzame reizen. In dit boek vind je 80 schitterende routes met de trein, op de fiets of in een kajak voor een lang weekend of een maand. Langs steden, evenementen en wonderen der natuur. Lonely Planet biedt een schat aan informatie voor mensen die duurzaam willen reizen. Inclusief routekaarten met de etappes, informatie over reizen naar en in het land, de CO2-voetafdruk en het reisbudget voor elke route.

Booking.com