Spanje

                                             Vakantiehuizen te huur, dichtbij de natuur.

Geniet van het leven in een Spaans vakantiehuis met privé zwembad

Het is een mooi leven in een Spaans vakantiehuis, vooral in een vakantiehuis met zwembad! De Spanjaarden weten alles van het goede leven, lekker eten, genieten en relaxen. Doe hier dus lekker aan mee en leef als een ware Spanjaard in jouw prachtige Spaanse accommodatie! Als het je allemaal even te veel en te warm wordt, neem je gewoon met het hele reisgezelschap een verkoelende duik in je zwembad. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk pootjebaden of zonnebaden aan de rand van het zwembad! Het grote voordeel van een vakantiehuis in Spanje met zwembad van Natuurhuisje is dat je je middenin de natuur bevindt, ver weg van het massatoerisme in Spanje. Voor iedereen die dus de grootschalige hotels of appartementen zat is in Spanje en graag iets rustigers en authentiekers wilt, is een vakantievilla in Spanje met zwembad van Natuurhuisje de ideale oplossing!

Een zwembad bij je Spaanse vakantiehuis is leuk voor jong en oud. Of je nu op vakantie gaat naar Spanje met kleine kinderen, met een grote groep of alleen met je partner, iedereen kan wel wat verkoeling gebruiken tijdens de hete Spaanse zomers. Er zijn vakantiehuizen in Spanje met zwembad te vinden voor alle soorten reisgezelschappen, of je nu met 1 persoon of met vele personen op vakantie gaat. Meestal wordt een vakantiehuis in Spanje ook wel een ''finca'' genoemd, wat de Spaanse benaming is voor een typisch landhuis in de natuur, meestal een omgebouwde boerderij. Deze worden dan verhuurd aan toeristen en jij kan erin verblijven! Gelukkig is er aan de gasten gedacht en vind je bij vele Spaanse vakantiehuizen, ofwel finca's, tegenwoordig een heerlijk zwembad. Zit je dus wat verder van zee af, dan is een zwembad bij je accommodatie echt een oplossing, want in de zomer zal je het echt nodig hebben!

Spanje | Wandelen in Andalusië - Costa de la Luz 

In de omgeving van Barbate tot Caños de Meca en in het binnenland tot Vejer de la Frontera ligt één van de mooiste natuurparken van Andalusië met een oppervlakte van 5.000 hectare: het natuurpark La Breña en Marismas del Barbate. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere wandelvakantie aan de zuidkust van Spanje dan is deze reis een aanrader. Met deze wandelreis aan de "Costa de la Luz" ontdekt u een bijzonder stukje Spanje dat nog vrij onbekend is in Nederland! Lees meer: klik op de foto.

Booking.com