WANDELTIPS MET DUURZAME WANDELMODE M/V

OM MET EEN GOED GEVOEL TE DRAGEN.

Vindt u het ook zo leuk om nieuwe trends te ontdekken en uit te proberen? Wij houden wel van een beetje afwisseling en kijken er altijd naar uit om u de mooiste nieuwe outfits te laten zien. Daarbij willen wij u graag tips geven en u zo adviseren dat u precies de juiste stijl ontdekt en de combinatie vindt die het beste bij u past. Steeds weer en voor elke gelegenheid. Laat u dus inspireren door al onze combinatietips en bepaal uw eigen stijl. Veel plezier met #myperfectstyle!

Cashmere - Spices & Herbs

Het beste recept om de herfstblues buiten de deur te houden? Zacht kasjmierbreisel en specerijtinten! Saffraan, chili, kaneel en curry geven niet alleen gerechten meer smaak, maar verfijnen ook elke look. Elegant monochroom, opvallend met felle kleuren, rijk in contrast met zwart of een mix van het hele kruidenrek: pittige kleuren zijn heerlijk veelzijdig en zorgen voor een stralende teint, ook op koude dagen. Voeg een snufje kaki, vrouwelijk roze, heldere materiaalcontrasten en klassieke prints toe en creëer een mix die gewoonweg onweerstaanbaar is!

Two Colours Combo

Er is niet veel nodig om een ​​spannende look te creëren. Twee kleurwerelden met verschillende nuances zijn voldoende. Kies accessoires uit de bijbehorende kleurenfamilie. U heeft nu alleen nog wat lef nodig om alles te mixen. Het is ook een geweldige kans om met mode te spelen en een nieuwe versie van uzelf te creëren. Probeer het gewoon uit!

                                                      Wij zijn klimaatneutraal!

Wij zijn een klimaatneutrale onderneming. In samenwerking met ClimatePartner hebben wij onze CO₂-uitstoot berekend en gecompenseerd via een internationaal erkend klimaatbeschermingsproject. Naast het vermijden en verminderen van emissies is dit voor ons een belangrijke stap in de algehele bescherming van het klimaat. Wij registreren de relevante CO₂-emissies van ons bedrijf: van verwarming en stroom, woon-werkverkeer van de medewerkers tot aan de catalogi en het vervoer van goederen. Als onderneming zijn wij klimaatneutraal. Wij hebben de eerste stap gezet! Zo kunnen we precies zien aan welke knoppen we nog kunnen draaien om de uitstoot te verminderen.

Betaalmogelijkheden

Betaling van het totaalbedrag in één keer per acceptgiro binnen 14 dagen

In uw pakket ontvangt u een rekeningoverzicht en een acceptgiro waarmee u het verschuldigde bedrag kunt betalen.

U kunt het verschuldigde bedrag ook zelf overmaken.

De vele crises waarmee Nederland kampt, zorgen voor somberte alom. Mensen maken zich zorgen over hun energierekening en de stijgende winkelprijzen. Nu de herfst is begonnen en dat ook aan het weer duidelijk te merken is, is het van belang dat mensen zich niet binnen opsluiten. Voor de mentale gezondheid is naar buiten blijven gaan heel belangrijk.

Na een hete zomer is het weer nu echt omgeslagen, waardoor mensen snel de neiging krijgen om onder een dekentje op de bank te kruipen. Zonde, want buiten in beweging blijven, is nu extra belangrijk. In 2019 is IVN Natuureducatie om die reden begonnen met het organiseren van de #2uurnatuur Challenge, waarbij iedereen wordt uitgedaagd wekelijks tenminste 120 minuten in de natuur door te brengen. Ook nu roepen we mensen weer op juist in het najaar naar buiten te gaan.

Ga jij de uitdaging aan?

Hoofd leeg
Onderzoek wijst namelijk uit dat mensen, die iedere week minstens twee uur buiten in een groene omgeving zijn, zich gelukkiger en gezonder voelen. Een wandeling in de natuur is heel geschikt om het hoofd leeg te maken. Duizenden onderzoeken tonen het belang van natuur voor de gezondheid aan. Natuur werkt stressverlagend, tegen een hoge bloeddruk, diabetes, noem maar op. Daarom is het ook hoog tijd dat natuur in allerlei preventieprogramma's wordt opgenomen. Dat zou ook de zorgkosten ontzettend kunnen drukken.

Trektochten
IVN biedt van alles aan om mensen ook in het najaar naar buiten te laten gaan. We hebben een route app en speciale IVN-trektochten, die door de mooiste natuurgebieden gaan. En dan zijn er natuurlijk onze 160 lokale afdelingen die tal van excursies op het programma hebben staan. Het najaar is met al die herfstkleuren en paddenstoelen, die overal oppoppen, schitterend. Onder het motto 'er is geen slecht weer alleen slechte kleding' dagen we als IVN iedereen uit om deze herfst lekker naar buiten te gaan en de natuur te beleven.

Wandelogie ...