Natuurbeelden werken rustgevend

SCHILDERKUNST VOOR AAN DE WAND THUIS EN KANTOOR.

Rainforest
Rainforest
€ 289,00
€ 289,00

Een bijzonder landschap schilderij van een regenwoud gezien van bovenaf. Dit kunstwerk van Buttner is geschilderd met acrylverf op canvas. Echt zo'n schilderij voor op een plek in je woonkamer waar je er vaak naar kunt kijken, zo rustgevend en sereen. 

Forest Impression 1
Forest Impression 2
Forest Impression 3
Wandschilderij

Boslandschap in mooie groene en bruine kleuren, geschilderd door Aleksandra met acrylverf op canvasdoek in formaat 60 x 80 cm. Een mooi landschap schilderij voor in een landelijke of Scandinavische interieurstijl. De prijs per schilderij bedraagt €.289,00 gesigneerd door kunstenaar.

Prachtig bos met rode herfstkleuren geschilderd door Aleksandra met acrylverf op canvasdoek in formaat 70 x 90 cm. Bossen en landschap schilderijen zijn een favoriet onderwerp van deze kunstenares, ze schildert ze in alle seizoenen. Mooi kleurrijk schilderij voor bijvoorbeeld in een landelijk interieur.

Celeste
Celeste
€ 329,00
€ 329,00

Modern figuratief schilderij van Aleksandra, geschilderd met acrylverf op canvasdoek in formaat 100 x 70 cm. Aleksandra heeft een serie met vrouwen geschilderd, geinspireerd door de schilder Henry Matisse. Dit is het enige liggende exemplaar uit die serie, de overige zijn staande schilderijen. 

Exclusieve unieke schilderijen

Ben je op zoek naar uniek schilderij? We hebben hier een selectie exclusieve schilderijen voor je bij elkaar gezet. Unieke exclusieve schilderijen geven een statement af in je interieur. Van de schilderijen in deze categorie is maar een exemplaar beschikbaar, wacht dus niet te lang met bestellen als je verliefd bent geworden op een schilderij. Door de gebruikte techniek of de complexiteit van het kunstwerk kan de kunstenaar het niet opnieuw creëren. Dit zijn dus absoluut unieke werken waar er maar een van is. De schilderijen in deze categorie wisselen vaak snel, er komen regelmatig nieuwe schilderijen bij, dus hou deze categorie goed in de gaten.

Zoek je een nog groter formaat ga dan naar Maatwerk en stuur ons een email met je wensen.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je een schilderij kiest, lees dan eerst de blogs van onze vaste interieur bloggers. Ook vindt je hier tips over het bepalen van de maat van je schilderij en hoe je een schilderij kunt ophangen.

Op elke schilderij pagina staat rechts de knop 'Voorbeeld in je interieur' je kunt daar in 3 eenvoudige stappen het schilderij van je keuze in een foto van je interieur plaatsen, zo zie je snel of het past.

Betaalbare Moderne Schilderijen
Meadow Flowers 3
Meadow Flowers 3
€.289,00
€.289,00

Een bloemen schilderij van kunstenares Aleksandra in bijzondere kleuren, geschilderd met acrylverf op canvasdoek in formaat 80 x 60 cm. De blauwe kleur doet je soms denken aan een onderwater tafereel van kleurige waterplanten. Dat is het mooie van kunst, je mag er in zien wat je zelf wilt. 

€ 289,00
€ 289,00
Meadow Flowers 2
Meadow Flowers 2
Blue Bird - €.359,00
Blue Bird - €.359,00

Inrigerend figuratief schilderij van een vogel op een blauwe achtergrond, geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Met prachtige blauwe, turquoise tinten. De kunstenares maakte hierbij deels gebruik van een giettechniek, hierdoor is het schilderij niet te reproduceren. Het betreft hier dus een excusief schilderij waar er maar 1 van beschikbaar is! 

De Mooiste Schilderijen voor Thuis!
Woodland Dreamers
Woodland Dreamers
€ 339,00
€ 339,00
Betaalbare Moderne Schilderijen
Wandelogie ...