RECEPT 2. NATUURHUISJE VOOR JE ONTSPANNING.

ZOEK JE EEN WEEKJE RUST OF VAKANTIE IN DE NATUUR?  

HET RECEPT LIGT KLAAR! JE KAN METEEN ZOEKEN & BOEKEN.

''IK KREEG EEN NATUURHUISJE OP RECEPT VAN MIJN ARTS
Natuur, rust en ruimte dat had ik nodig.''

ANNET: ''Vanuit het huisje kun je zo het bos inlopen en met de fiets kun je alle kanten op, fietsroutes liggen voor je klaar.

Nog nooit hebben wij een 10 voor een huisje gegeven, het kan immers altijd beter. Hier was echt alles perfect. Fijne ontvangst, lekker (opgemaakt) bed, fijne badkamer met grote badhanddoeken en een goed uitgeruste keuken met mooi servies en voldoende pannen. Vooral een bosrijke omgeving deed me goed! 

Ben veel gaan wandelen en heb echt de rust gezocht en gevonden door hier een weekje te zijn in Ulvenhout. IK KWAM HELEMAAL TOT RUST!'' 

Eropuit in de herfst

De blaadjes die kraken onder je voeten en bladeren die magisch van de bomen vallen. Op dit moment lijkt het misschien nog onwerkelijk, maar voor je het weet begint dit prachtige seizoen weer. Ga in de herfst lekker naar buiten en ervaar deze bijzondere verandering in de natuur.

Een weekje weg is de ideale manier om even hĂ©lemaal op te laden en bij te komen van de werkdrukte en de hectiek. 

Wanneer je besluit weg te gaan, het is natuurlijk het belangrijkste dat je optimaal kunt genieten van rust, privacy en comfort zodat je weer helemaal uitgerust terug naar huis en naar je werk kunt. 

Dit lukt het beste in een fijn vakantiehuisje in de natuur, dat weten wij uit ervaring! In een natuurhuisje word je omringd door prachtige natuur, waardoor je gelijk na het ontbijt een mooie wandeling kunt gaan maken, of kunt gaan fietsen in de natuur. 

Wie denkt dat je een wekenlange vakantie nodig hebt om te kunnen relaxen en uit te kunnen rusten, die heeft het mis! Een weekje weg in Europa is vaak al meer dan genoeg om helemaal opgeladen weer terug te kunnen komen en er weer met volle kracht tegenaan te kunnen in het dagelijkse leven. 

Of je nu in Nederland blijft of liever de grens overgaat, een weekje er op uit in de natuur is altijd een goed idee om te ontspannen en te kunnen bijtanken! 

Dat is inmiddels wetenschappelijk aangetoond.

NATUURHUISJES OM RUST EN VERTIER TE VINDEN IN DE NATUUR!

Dit platform is heel betrouwbaar, alle verhuurders zijn gecontroleerd. Heb je een vraag over het vakantiehuis of over de omgeving? Dan kun je zelfs voor het boeken al contact leggen met de verhuurder. Mooi toch?! Zo kan je zonder stress er even tussenuit om helemaal bij te tanken.

                                              ZOEKEN & BOEKEN

De laatste week van de zomervakantie gaat beginnen. Misschien is de vakantie voor jou al afgelopen of ga je nog een weekje weg. Hoe dan ook, het is altijd leuk om weer uit te kijken naar een volgende vakantie. 

Daarom hebben wij voor jou de leukste vakantiehuizen in de natuur klaargezet. 

Zo kan jij alvast lekker wegdromen, veel plezier! 

                                      UNIEKE OVERNACHTINGEN

Wandelogie ...