KOM HELEMAAL TOT RUST IN DE NATUUR!

4 of 5 dagen fietsen of wandelen

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4- of 5-daags Fiets of Wandel Arrangement, waarbij je van hotel naar hotel wandelt of fietst. Tijdens deze route overnacht je in 3 of 4 luxe Fletcher hotels, die allemaal op fiets- of wandelafstand van elkaar liggen. Je geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangen diner aan het einde van de dag. Ook kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Voorafgaand maak je de keuze of je wilt fietsen of wandelen, hierna selecteer je in welk hotel je wenst te starten. Bij incheck in het hotel ontvang je een folder met daarin de nieuwe fiets- of wandelroute naar het volgende hotel. Tijdens je route kom je langs de leukste en bijzonderste plekjes, die zeker de moeite waard zijn voor een stop. Over de bagage hoef jij je geen zorgen te maken, dit regelen wij namelijk voor jou! Je bagage wordt door het hotel naar het volgende hotel gebracht. Jouw route eindigt weer in het hotel waar je bent gestart, zodat je weer veilig met de auto huiswaarts keert.

De authentieke 3-sterren en 4-sterren Hotel-Restaurants van Fletcher Hotels liggen op fantastische locaties door héél Nederland. Van de Limburgse heuvels tot aan de Waddeneilanden en ook in de historische steden van Nederland. Elk hotel is uniek en heeft daardoor zijn eigen sfeer en beleving.

Mini Vakantie 5 dagen

BOEK NU EN KOM GENIETEN!

Heb jij ook zo'n zin om er even tussenuit te gaan? Pak dan je koffers en ga er vijf dagen op uit in eigen land! Met de Mini Vakantie geniet je van vier overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijt en twee heerlijke 3-gangen diners. Zo heb je alle tijd om de veelzijdige omgeving van het hotel op een ontspannen manier te verkennen!

• 4 x overnachting
• 4 x uitgebreid ontbijt
• 2 x heerlijk 3-gangen à la carte diner op de 1e en 3e avond
• Gratis fiets- en wandelroutes
• Per kamer ontvang je bij vertrek een fles Fletcher's Cuvée 

 Maak kennis met BLUE. Dé wellness, spa- & beautylocaties van Fletcher Hotels. Bij BLUE kun je op diverse manieren ontspannen en genieten. Alle locaties zijn uniek in haar soort, maar wat je overal mag verwachten is persoonlijke aandacht, rust en gastvrijheid. BLUE kent op dit moment zeven vestigingen. 4 exclusieve resorts en 3 kleinschaligere locaties. Alle BLUE locaties zijn gelegen in een Fletcher hotel waardoor je gemakkelijk jouw dagje wellness kunt verlengen naar een wellness weekend. 

Fletcher's Roadtrip is een 7- of 9-daags arrangement, waarbij je met de auto van hotel naar hotel rijdt. Tijdens deze route overnacht je in 3 of 4 luxe Fletcher hotels, die gemiddeld op 1 uur tot 1,5 uur rijden van elkaar liggen. Je verblijft 2 aaneengesloten nachten in hetzelfde gezellige Fletcher hotel, zo heb je altijd genoeg tijd om de unieke omgeving van de hotels te verkennen. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en daarnaast geniet je bij aankomst in het nieuwe hotel van een heerlijk 3-gangen Menu du Chef. Dat wordt optimaal ontspannen in ons eigen Nederland!