WEEK VAN DE VITALITEIT BOSWANDELING VERFRISSEND! 

19-09-2022

Van 19 t/m 25 september 2022 vindt alweer de 8e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Gedurende deze hybride week van vitaliteit, die sinds 2015 jaarlijks in de laatste (volle) week van september plaatsvindt, kan je verbinden met gelijkgestemden, nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven!

Doel

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2022 is Vitamine Aandacht. Na 2 jaar op afstand en online werken, is aandacht in onze ogen essentieel om vitaal en verbonden te blijven. En daar kunnen we allemaal wel iets extra van gebruiken. Voor jezelf, in je werk, in je team en organisatie.

Samenvatting boek

Op weg naar een energieke organisatie. Fitte, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo'n belangrijk onderwerp is. Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je energie binnen je team en hoe laat je die stromen? En vooral ook: hoe zorg je ervoor dat mensen zelf de regie nemen? Klaas Koster, de eerste vitaloog van Nederland, geeft in dit boek de antwoorden. Met een doordachte methode, actuele psychologische inzichten en inspirerende voorbeelden laat hij zien hoe je binnen je organisatie duurzame gedragsverandering bereikt. 

Door het lezen van dit boek zul je inzicht krijgen in de verschillende energiebronnen van de vitaliteitsschijf; zin krijgen om stappen te zetten op weg naar een energieker leven; zelf bevlogener zijn en meer werkgeluk ervaren; je team kunnen inspireren, zodat het intrinsiek gemotiveerd raakt om ook zelf met vitaliteit aan de slag te gaan. 

Het resultaat: een hogere productiviteit, een gezondere leefstijl, een positievere mindset, een betere samenwerking met collega's en een zinvoller leven. 

WIM: Vitaliteit is hot. Maar is meer dan gezond eten en voldoende bewegen. In dit boek wordt helder, inspirerend en compleet weergegeven waar vitaliteit over gaat. Vol tips hoe je vitaliteit voor jezelf en je team (opr-)écht en duurzaam toepast. Een compleet lees- en naslagwerk. Musthave voor organisatie die vitaal en wendbaar willen zijn.

ELS: Dit boek is een cadeautje voor jezelf en je team. Fijne tips waar je direct energie van krijgt. Vooral de tip om een notitieboekje naast bed te leggen en daarin 3 dingen te noteren die je trots maken vond ik een hele mooie en doe ik nog steeds dagelijks! Dank voor dit boek!

MARCELHeel blij met de aankoop van dit boek:

- Het is duidelijk en helder geschreven
- Makkelijk te lezen.
- Duidelijke opbouw
- Goed toe te passen bij teams
Het boek geeft de handvatten die je nodig hebt.
Vitaliteit in de puurste vorm!
Wandelogie ...