Mailcoach prioriteitenmanagement

25-09-2021
Vind de juiste balans in je leven
Vind de juiste balans in je leven

Hi!

In mijn mailcoaching help ik je om meer balans in je tijd te krijgen.

Er zijn 3 belangrijke thema's* binnen een verstoorde werk-priv├ębalans:

  • Conflicten gebaseerd op tijd. Als je tijd kwijt bent aan werken, dan kan je deze niet meer besteden aan je partner, gezin of hobby.
  • Conflicten gebaseerd op inspanning. Werkstress kan spanning, angst, piekeren en irritatie veroorzaken. Het is soms lastig om deze gevoelens los te laten. Sommige mensen blijven hier last van houden na het werk in hun priv├ęsituatie. Bijvoorbeeld: na het werk blijven piekeren, wat ten koste gaat van leuke dingen doen met je familie.
  • Conflicten op basis van gedrag. In sommige functies en beroepen wordt ander gedrag van je gevraagd dan in je thuissituatie. Hierdoor kunnen conflicten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een manager. Zij moeten op het werk zelfverzekerd, emotioneel stabiel, agressief en objectief zijn. Maar thuis wordt van hen een warme onderhoudende houding verwacht waarin zij zich kwetsbaar en emotioneel kunnen opstellen.

In mijn mailcoaching besteden we vooral aandacht aan tijd en prioriteit. We geven informatie over deze valkuilen en tips hoe je hier mee om kunt gaan.

Besef dat tijdmanagement en prioriteitenmanagement een vaardigheid is, en daarom te leren valt. Het leren om balans te vinden gaat het beste wanneer je het oefent. Daarom krijg je in de mailcoaching ook verschillende opdrachten om mee aan de slag te gaan.

Veel succes! O ja en het is gratis!